Doelman Virton overspoeld met lof na FANTASTISCH optreden op Eurosong: "So far the best one"

Donderdagavond vertegenwoordigde Jérémie Makiese ons land op het Eurovisiesongfestival. Dit jaar vindt dat plaats in Italië. In de tweede halve finale moest hij zijn beste beentje voorzetten om een plek in de finale van zaterdag af te dwingen. En dat is gelukt! Op Twitter waren ze zeer lovend over zijn prestatie. 

Eurovisiesongfestival

Jérémie Makiese is naast zanger ook doelman bij 1B-club Excelsior Virton. In 2021 raakte hij bekend via zijn deelname aan The Voice Belgique, sterker nog, hij won die zangwedstrijd. Door de RTBF werd hij in september 2021 aangeduid om ons land te gaan vertegenwoordigen in Turijn. 

Jérémie Makiese

Jérémie Makiese werd geboren op 15 juni 2000 te Antwerpen. Het is een kind van Congolese ouders en verhuisde op zijn zesde naar Brussel. Zijn grote doorbraak kende hij in 2021, wat echt zijn jaar was. Eerst was er de overwinning in The Voice Belgique en nadien tekende hij een profcontract bij het Waalse Excelsior Virton. Begin mei zal hij voor ons land in Turijn optreden en proberen het Eurovisiesongfestival te winnen.De 21-jarige Belg komt zaterdag dus opnieuw in actie in dee grote finale! 

Tweets 

Miss You - Jérémie Makiese

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link