Terugkeer in de maak? JPL-sensatie is na 5 jaar terug in België én brengt bezoekje aan oude liefde

Ken je Edmilson Junior nog? Het zou eigenlijk moeten, want de Braziliaanse Belg was jarenlang een van dé smaakmakers in de Jupiler Pro League. Doorbreken deed hij bij STVV, waarna Standard hem in 2016 kwam wegplukken. En ook zijn passage aan de Maas werd een succes: in de play-offs in 2018 vormde hij een bijzonder gevreesd duo met Mehdi Carcela. Vooral bij Club Brugge zagen ze hem niet graag komen, met zes goals in tien matchen was blauw-zwart zijn geliefkoosde slachtoffer. Ondertussen is de dribbelaar al 28, maar vijf jaar na zijn vertrek naar Qatar is hij zijn oude liefde Standard nog niet vergeten...

Edmilson Junior Standard

Op Instagram is te zien dat Edmilson Junior momenteel opnieuw in Luik is. Hij is 'zijn' Standard allerminst vergeten: hij maakte zelfs een filmpje vanuit de auto waarin hij Sclessin passeert. De Braziliaanse Belg speelde al sinds februari geen match meer voor Al-Duhail. Edmilson heeft nog één jaar contract, dus als de Qatarezen nog iets aan hem willen verdienen, is het binnenkort het moment. Zou een terugkeer in de planning zitten? Zou alvast prachtig zijn voor onze competitie! Wist je trouwens dat zijn neef bij Standard speelt?

@voetbalflitsen.be De terugkeer van een smaakmaker? 😏😏 #fyp#footballvideos#foryourpage#foryoupage#footballvideo#standard#standardliege#standardluik#jpl#jupilerproleague#edmilson♬ original sound - tatamsounds

Edmilson kijkt nog altijd naar Standard

Op zijn Instagram story was eerder dit seizoen al te zien dat Edmilson Standard en Sint-Truiden nog altijd op de voet volgt. Zijn twee ex-clubs uit de Jupiler Pro League speelden tegen elkaar en dat mocht hij niet missen.

Edmilson Junior kijkt nog altijd naar Standard

Edmilson blessure

Een hele poos geleden speelde Edmilson met zijn team Al-Duhail tegen Al-Rayyan. Zijn ploeg ging met de winst aan de haal, maar de Belg zal toch zuur gelachen hebben. Hij werd in het slot gepakt door een lelijke tackle waardoor zijn enkel dubbelklapte. Op Instagram toonde hij alvast beelden én werd hem een hart onder de riem gestoken. Ondertussen staat hij nog steeds aan de kant.

Edmilson Junior blessure

Ook bij Charleroi weten ze dat Edmilson een heerlijke traptechniek heeft: