Brusselmans over Club: "Is zoals in pan schijten, urine erover en dan zeggen dat het stoverij is!"

In zijn column in Het Laatste Nieuws heeft Herman Brusselmans het in niet mis te verstane woorden over Club Brugge, en meer bepaald hun prestatie in de Champions League.

"Wat is het erg om supporter van Club Brugge te zijn. Nul op vijftien in Europa. Ha ha ha ha ha! Losers! Club Brugge in de Champions League zien spelen is zoals Christoff horen als leadzanger van Iron Maiden. Is zoals Lesley-Ann Poppe bekijken als was ze een lekker wijf. Is zoals in een pan schijten, er wat urine overheen plenzen, en roepen: 'De stoverij staat op tafel!'"

En Brusselmans weet ook waarom het niveau van de Belgische clubs te laag is om in Europa potten te breken: "Het komt omdat Belgische ploegen bestaan uit minstens 75 % spelers die het niet waard zijn dat ze ooit voetbalshoes aan hun scheve poten vasthangen. En 75 % van die enorm slechte spelers zijn aangevoerd uit obscure streken door malafide kopers en verkopers van menselijke marchandise, en die klootzakken van makelaars slagen er telkens in om managers en voorzitters en dat slag idioten van Belgische clubs van alles wijs te maken. Maar ja, ze zijn nu eenmaal aangekocht in de zekerheid dat het genieën, nieuwe Messi's, en de uitvinders van de cornervlag zijn."