Opvallend duel in 1e Nationale: knappe social media-beheerster van Knokke treft ploeg van haar vriend

Royal Knokke FC komt uit in Eerste Nationale. De ploeg heeft ambitie om te promoveren naar 1B, maar voorlopig staan ze maar op een vijfde plaats in het klassement. Er spelen enkele bekende namen bij Knokke zoals Sebastien Siani en Sven Dhoest. De sociale media van Knokke wordt beheerd door de zéér knappe Gaelle Vlamynck. 

Royal Knokke FC

Royal Knokke FC doet het heel goed dit seizoen. Het staat voorlopig op een vijfde plaats in het klassement. Woensdagavond krijgt Knokke de ultieme kans om een plaatsje op te schuiven in de stand. Het speelt dan tegen FC Dender, de vierde in de stand. FC Dender heeft slechts één punt meer dan Knokke. Toevallig voor Gaëlle Vlamynck, speelt er een zeer bekende naam bij FC Dender. Jorben Vanhulle is namelijk de vriend van de sociale media-beheerster. Wetende dat de top vier in principe mag meedoen aan de eindronde voor promotie naar 1B, kan dit wel eens een heel stevige wedstrijd worden. Al kan dat nog veranderen volgens de licenties die uitgedeeld worden. Hopelijk voor Gaëlle en Jorben zorgt deze topper voor niet al te veel spanningen in het huishouden.

Gaelle Vlamynck

De 19-jarige Gaëlle is van opleiding verpleegster, maar ze doet ook aan de vechtsport Jiujitsu en maakt daar deel uit van Team Belgium. Ze beheert niet alleen de sociale media van Knokke, maar was ook een finaliste van Miss Exclusive 2021. Op Instagram heeft ze rond de 3.400 volgers. Wij bij Voetbalflitsen hebben hieronder enkele van haar knapste foto's op een rijtje gezet.

Ook interessant