Paarse liefde: Deschacht trapt balletje met oude RSCA-chouchou, samen 723 matchen! (VIDEO)

Tussen 2003 en 2006 speelde er een bijzonder dribbelvaardige Zweed bij Anderlecht. Zijn naam? Christian Wilhelmsson. De winger werd voor een prikje gehaald bij Stabaek en bleek een schot in de roos. Wilhelmsson was een vat vol gekke dribbels en werd al snel een lieveling in het Astridpark. De man waar hij in zijn carrière het vaakst mee op het veld stond, was Olivier Deschacht. Ze stonden samen 110 keer tussen de lijnen en schepten een echte band. Dat is zoveel jaar na datum nog eens duidelijk. De twee hielden een reünie en trapten een balletje.

Christian Wilhelmsson Olivier Deschacht Anderlecht

Wilhelmsson speelde na zijn periode in Brussel nog bij een resem clubs, waaronder Nantes, AS Roma en Bolton. Inmiddels is hij 43, maar toch staat hij nog zeer scherp. En ook zijn dribbelkunsten is hij nog niet kwijt. Dat mocht Deschacht aan den lijve ondervinden... Leuke beelden!

@voetbalflitsen.be Christian Wilhelmsson heeft ook op z’n 43e nog de tekkerz van weleer 🥵 #fyp#foryoupage#foryourpage#footballvideos#footballvideo#anderlecht#rsca#olivierdeschacht#deschacht#christianwilhelmsson#wilhelmsson♬ Mas Que Nada - Sergio Mendes

Wilhelmsson deed het in het verleden nog al eens: