Sluit later aan: Club Brugge-pion geniet nog even van vakantie met zijn prachtige vriendin

Jack Hendry heeft nog tot de zomer van 2025 een contract bij Club Brugge. Toch wordt er verwacht dat hij komende zomer een transfer maakt. De Schotse verdediger werd begin dit seizoen al uitgeleend door blauw-zwart en speelde sinds zijn terugkeer, mede door blessures, ook amper wedstrijden. Met andere woorden: Jack Hendry lijkt overbodig te zijn bij Club Brugge en zou daarom deze zomer op zoek gaan naar andere oorden. Momenteel is hij echter nog op vakantie met zijn prachtige vriendin Roby Emma Keen. 

Jack Hendry vakantie vriendin

Robyn Emma Keen vriendin Jack Hendry

Jack Hendry transfer

Jack Hendry kende in zijn debuutseizoen bij Club Brugge een sterke start, maar werd door enkele foutjes plots uit de basis verdreven. Begin dit seizoen werd hij uitgeleend aan Cremonese, maar Scott Parker riep hem begin 2023 terug. Zonder succes, de Engelse coach bleef niet lang aan het roer en ook de speelminuten van Hendry bleven beperkt: nog geen 500 minuten in de Jupiler Pro League.

Robyn Emma Keen vriendin Jack Hendry

Robyn Emma Keen, de vriendin van Jack Hendry, nam op Instagram al afscheid van (Club) Brugge. "Vaarwel Brugge, hopelijk zie ik je snel terug", stond er in het Engels op haar Instagram Story. Zo bevestigt ze de geruchten dat Jack Hendry deze zomer wellicht een uitgaande transfer maakt. Naar welke club de verdediger zal trekken, is nog niet gekend. We kunnen ook fout zijn natuurlijk, maar onderstaande post lijkt toch genoeg te zeggen. Jack Hendry is 28 jaar oud, heeft een marktwaarde van 3,8 miljoen euro en kostte blauw-zwart destijds 4,5 miljoen euro.

jack hendry robyn emma keen

Jack Hendry scoorde vorig seizoen nochtans de belangrijke 1-2 in de titelmatch op Antwerp. De Schot ruilde in de zomer van 2021 KV Oostende in voor Club Brugge. De 28-jarige Schotse verdediger kwam daarvoor uit voor Celtic, Melbourne City, Dundee FC, Wigan, MK Dons, Shrewsbury en Partick Thistle. In totaal speelde hij al 22 keer voor de Schotse nationale ploeg. Zijn vriendin heet dus Robyn Emma Keen. Het Britse model van 'MUSE, The Agency' telt meer dan 32.000 volgers op Instagram. Ze is enorm knap en dat bewijst ze ook op onderstaande Instagram-foto's! Geniet even mee!

Ook interessant