De knapste foto's van Cindy Kimberly, de Nederlandse vriendin van Dele Alli die topmodel is

De carrière van Dele Alli zit in het slop, dat is het minste wat we kunnen zeggen. De 27-jarige Engelsman was destijds een revelatie in de Premier League met zijn ploeg Tottenham. Zo scoorde hij tussen 2015 en 2018 meer dan 45 goals voor de Spurs. Maar nadien ging het allemaal achteruit. In januari 2022 plukte Everton hem er transfervrij weg en afgelopen seizoen werd hij zelfs uitgeleend aan Besiktas. Zijn tijd bij de Engelse nationale ploeg ligt ook al enige tijd achter hem.

Dele Alli vriendin Cindy Kimberly

Gelukkig kan Dele Alli zich altijd troosten bij zijn knappe vriendin Cindy Kimberly, op Instagram gekend onder de naam 'wolfiecindy'. Zij telt meer dan zeven miljoen volgers op Instagram en is één van de gekendste WAG's in het Engels voetbal. Al moeten we Engeland met een korreltje zout nemen, want Cindy werd geboren in Amsterdam en bezit dus de Nederlandse nationaliteit. Toch verhuisde ze op haar derde al naar Spanje, waardoor we haar als een echte globetrotter kunnen beschouwen. Ze werd geboren op 16 november 1998 en is dus enkele jaren jonger dan Dele Alli.

Cindy Kimberly Justin Bieber

Opvallend: Cindy Kimberly raakte gekend door Justin Bieber, die in een Instagram-post vroeg wie deze knappe verschijning was. Ze kreeg in één week tijd meer dan 500.000 volgers bij en kon een carrière als model starten. Tegenwoordig verdient ze dus haar kost als influencer en topmodel. Voetbalflitsen zette haar mooiste foto's op een rijtje, want het is echt een prachtige verschijning! Eerder maakten we ook al kennis met de knappe vriendin van Alvaro Morata.

Ook op TikTok is Cindy Kimberly zeer gekend: ze telt er rond de 1,7 miljoen volgers. Enkele video's: 

@wolfiecindy wednesday ⏳ @LOBA ♬ original sound - Cindy Kimberly
@wolfiecindy

hm

♬ Adoro
@wolfiecindy

im late to this sounds but whatever

♬ original sound - Jame Impala
@wolfiecindy

cindy use something apart from lana sounds challenge

♬ original sound - bradflms

Ook interessant