Gelukzak! Sara Duque is de knappe lerares Engels van Julian Alvarez, ploegmaat van KDB bij City

Julian Alvarez hoeven we natuurlijk niet meer aan jullie voor te stellen. De 23-jarige centrumspits werd eind vorig jaar nog wereldkampioen met Argentinië en schitterend ook geregeld bij Manchester City, de club die vorig jaar iets meer dan 21 miljoen voor hem betaalde om hem over te nemen van River Plate. Een aankoop die ze zich niet beklagen, zo blonk hij afgelopen weekend nog uit tegen Burnley.

Julian Alvarez lerares

Alvarez speelt nog geen jaar in Engeland en dat is als Argentijn natuurlijk geen evidentie. Niet alleen moet je je aanpassen aan de cultuur, maar ook aan de taal. Gelukkig wordt hij daarbij geholpen door Sara Duque, zijn lerares Engels. En dat zij mag gezien worden, is nog maar een understatement...

Sara Duque

De 27-jarige Sara Duque heeft zich gespecialiseerd in het geven van (Engelse) taallessen aan voetballers uit de Premier League. Zo geeft ze ook les aan onder meer Arthur Melo, gekend van Liverpool, Juventus en Barcelona. Ze spreekt trouwens niet alleen vloeiend Engels, maar ook Portugees, Duits, Frans en uiteraard Spaans. Vroeger wel ze zelfs sportrechter. Leuk feitje: ze studeerde destijds in België. Op Instagram heeft ze meer dan 160.000 volgers! Wij zetten enkele knappe foto's op een rijtje, wauw!