TOPSCHUTTER! 30-jarige spits uit 2de Prov. scoort 32 goals in 30 matchen en speelt nu eindronde

Tom Persan is topschutter geworden in Tweede Provinciale A van Oost-Vlaanderen. De 30-jarige spits die voor KSK Maldegem speelt, heeft dit seizoen al 32 keer gescoord in 30 wedstrijden. Daarmee helpt hij zijn ploeg aan een mooie derde plaats in het klassement en zo mag KSK Maldegem deelnemen aan de eindronde voor promotie naar Eerste Provinciale. Ze zullen het dan opnemen tegen RS Haasdonk. 

Tom Persan

Tom Persan is best wel enthousiast over zijn seizoen: “Ik ben zeer tevreden met dit doelpuntentotaal. Ik overtrof mijn eigen verwachtingen, want ik scoorde in het verleden nooit meer doelpunten in één seizoen", klinkt het. De aanvaller steekt zijn ambities ook niet onder stoelen of banken: “Ik ben hier inclusief het coronajaar aan mijn tweede seizoen toe. Ik heb niet geaarzeld om mijn overeenkomst snel te verlengen. Het voetbal leeft hier sterk. Ik heb bij geen enkele ploeg zo’n grote publieke belangstelling bij thuismatchen gekend. Ik hou van voetbal op zaterdagavond. De ambitie is groot om een stap hogerop te gaan.”, aldus Tom Persan.

KSK Maldegem

KSK Maldegem werd opgericht in 1910 en de clubkleuren zijn rood en geel. In het seizoen 2004/2005 eindigde de club zesde in Derde Klasse A, meteen hun beste prestatie ooit in de clubgeschiedenis. Hun bekendste ex-(jeugd)speler is Nikola Storm. De laatste jaren treden ze aan in de Provinciale reeksen. Dit seizoen wonnen ze zestien keer, speelden ze elf keer gelijk en verloren ze slechts drie keer. Ze hebben de ambitie om te promoveren en daar krijgen ze in de eindronde de kans voor.

Tom Persan topschutter in de tweede provinciale maldegem

Ook interessant