AA Gent fans willen Westerlo vernederen in de Europe Play-Offs

AA Gent gaat zondagavond op bezoek bij Westerlo en dat mag je sinds kort toch wel een beladen duel noemen. De Buffalo’s hebben namelijk nog een eitje te pellen met de Kempenaars. Westerlo weigerde namelijk op de slotspeeldag op het einde van de wedstrijd tegen Genk te voetballen. Enkele kilometers verderop stonden ze in Gent op dat moment moedeloos naar het grote scherm te kijken. De Buffalo’s hadden namelijk een overwinning van Westerlo nodig om zich te plaatsen voor de Champions’s Play-offs.

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

Revanche tegen Westerlo

Bij AA Gent zijn ze kwaad op Westerlo en dat zullen ze dit weekend geweten hebben. De supporters hopen op een ware slachtpartij, kwestie van de rekening toch een beetje te vereffen. Ook op X.com gaat er alvast stevig aan toe.

Voorspelling Westerlo – AA Gent

Gent heeft in deze Europe Play-offs wat goed te maken, nadat ze alweer PO1 gemist hebben. De fans verwachten niet meer dan winst in PO2 én het laatste Europese ticket. Daarnaast zou een dubbele overwinning tegen Westerlo ook alvast geen kwaad kunnen om de boel een beetje te sussen. Wij verwachten dan ook winst van een gemotiveerd AA Gent tegen een eerder experimenteel Westerlo, dat in principe niks meer te winnen of verliezen heeft dit seizoen.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Club Brugge - Anderlecht en KRC Genk - Antwerp.