Hertha-fans BALEN na vertrek van Boyata: "Onze beste centrale verdediger van de laatste jaren"

Dedryck Boyata komt Club Brugge versterken. De Belgische verdediger moet Stanley Nsoki vervangen die naar Hoffenheim trok. Hertha Berlin, die andere club uit de Bundesliga, moet dan weer afscheid nemen van haar publiekslieveling en ex-kapitein. De meningen van de Club-fans waren verdeeld na de bekendmaking van deze transfer, terwijl de Hertha-fans toch eerder teleurgesteld zijn met zijn vertrek.

Hertha-fans na vertrek Boyata

"Spijtig dat hij weg is"

"Onze beste centrale verdediger van de laatste jaren, absoluut ondergewaardeerd door bijna alle fans en naar mijn mening een ondoorgrondelijke beslissing om hem te verkopen. Veel geluk in Brugge, kapitein"

"Een van Bobic's debiele beslissingen. We kunnen uitkijken naar de andere flitsen van genialiteit die hij in petto heeft. Dank u wel"

"Al het beste Brugge, Dedryck. Blijf blessurevrij en ga met ons naar de Wereldbeker. Bedankt voor jouw tijd bij Hertha, vooral na jouw 1-0 in Hamburg en het geweldige spel daar"

 "Spijtig dat Hertha Boyata afgeeft"

"Wij, de fans van Hertha BSC, willen van deze gelegenheid gebruik maken om Dedryck te bedanken voor zijn goede diensten aan ons team en wensen hem het allerbeste en veel doelpunten bij zijn nieuwe club"

"Bedankt voor alles. Vooral voor het doelpunt in de terugmatch van de barrages" 

"Onze beste centrale verdediger van de laatste jaren, dat zou geen vraag mogen zijn. Het is jammer dat hij zijn vorm van het eerste seizoen niet kon aanhouden. Toch is het jammer dat hij wordt weggedaan, want ik denk dat hij de laatste Bundesliga-capabele centrale verdediger in onze ploeg was"

Ook interessant