THROWBACK: Deschacht wint toss, maar laat Ibrahimovic kiezen

THROWBACK: Deschacht wint toss, maar laat Ibrahimovic kiezen

Vanavond kijken Anderlecht en PSG elkaar na 4 jaar opnieuw in de ogen. Veel goede herinneringen van de vorige twee confrontaties zullen de fans en het team, gestuurd door kapitein Deschacht, er niet op overgehouden hebben. 

De heenwedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion verliep allesbehalve volgens plan voor Anderlecht: na 35 minuten had Ibrahimovic al een hattrick beet, in de tweede helft diepten ze de score enkel nog uit. Voor de terugwedstrijd trok Anderlecht met knikkende knieën naar het Parc des Princes.

Bij aanvang van de wedstrijd won captain Olivier Deschacht de toss van Ibrahimovic, maar tot ieders verbazing vroeg hij eerst of het goed was voor Ibrahimovic om te blijven staan. Deze reageerde verbaasd en stemde toe. Na de wedstrijd, waar ze een onverhoopt gelijkspel behaalden, reageerde Deschacht op het voorval. 'Stel je voor dat ik van kant wissel en hij wordt kwaad!', klonk het. Deschacht zei dat je respect moet tonen voor spelers van zijn kaliber, behalve tijdens de wedstrijd zelf. Deschacht kreeg na na het laatste fluitsignaal trouwens het truitje van Ibrahimovic mee naar huis.