HILARISCH! Kleine jongen in shirt van ex-Club-flop scoort doelpunt en viert net zoals CR7 (VIDEO)

Dat Club Brugge de laatste tijd enorm op zoek is naar versterking is wel duidelijk. Maar overhaaste beslissingen maken? Neen, dat willen ze vermijden. Want het verleden leerde al dat zoiets geen goed idee is. De transfer van Michael Krmencik in de winter van 2020 is daar eigenlijk een perfect voorbeeld van. Blauw-zwart telde toen zes miljoen euro neer voor de Tsjechische spits, maar hij kon op geen enkel moment overtuigen. Volgend seizoen is Krmencik te zien in ... Indonesië.

Krmencik als voorbeeld voor de jeugd

Na de mislukking van Krmencik reageerden de Club Brugge-fans ook op de eventuele interesse in Muriqi, die uiteindelijk niet naar blauw-zwart kwam. Hieronder kan je lezen dat Michael Krmencik eerder al scoorde voor zijn nieuwe club en dat hij vierde zoals een Cristiano Ronaldo. Die viering werd ook door de jeugd opgepikt en zij amuseren zich nu rot. Op de Instagram-pagina van Michael Krmencik zagen we een filmpje voorbijkomen, waarin een jongetje een vrije trap binnentrapt. Nadien toont hij zijn truitje van zijn idool Krmencik en viert hij net zoals ene Cristiano Ronaldo. 

@voetbalflitsen.be Michael Krmencik heeft duidelijk fans! 😅 #krmencik#soccer#voetbal#football#vf#voetbalflitsen#fy#foryou#foryoupage♬ Beast Mode - KURA

Michael Krmencik scoort meteen en viert als Ronaldo

Krmencik kwam nochtans met aardige adelbrieven naar Brugge afgezakt. De spits scoorde in z'n carrière al aan de lopende band en had eerder dat seizoen ook al Antwerp Europees uitgeschakeld. Bij Club kwam hij echter niet verder dan negentien optredens, waarin hij slechts enkele keer het net vond. Na enkele uitleenbeurten gaat hij volgend jaar aan de slag in Indonesië, bij Persija Jakarta. Op zijn debuut scoorde hij meteen en vierde hij zoals Cristiano Ronaldo. Bij Club hopen ze ondertussen in Jutgla wél een voltreffer gevonden te hebben voor de spitspositie. 

Michael Krmencik als held ontvangen in Indonesië

 Daar werd hij alvast als een heuse held ontvangen. Gekke beelden zijn het.: