Antwerp-spelers worden WILD in spelersbus en 'pesten' Club Brugge: "Thank you Noa Lang!" (VIDEO)

De kogel is helemaal door de kerk: de slotspeeldag in de Jupiler Pro League werd er ééntje die we ons nog heel lang zullen herinneren. In het laatste halfuur waren zowel Union als Genk én Antwerp virtueel eens kampioen. Het was uiteindelijk Antwerp dat het haalde, na een fenomenale knal van Toby Alderweireld in de slotminuten. Ze mogen echter Club Brugge bedanken, want blauw-zwart zorgde in de laatste tien minuten nog voor de ultieme ommekeer door te winnen in Union. Was getekend, Noa Lang... Hij bezorgde de rivaal daarmee wel de titel.

Antwerp thank you Noa Lang spelersbus

De Nederlander zette de beslissende 1-1 op en maakte daarna zelf nog de tweede goal. Daardoor had The Great Old genoeg aan een punt en mocht het de titel vieren. De spelers van Antwerp konden het niet laten om cynische gezangen rond Noa Lang in de spelersbus af te steken; ze hadden wellicht nog een eitje met hem te pellen na de verloren partij in Brugge. 

@voetbalflitsen.be Antwerp zal Noa Lang voor altijd dankbaar zijn.. 😏 #gnkant#usgclu#noalang#antwerp#rafc#football#clubbrugge#fouryoupage#fyp#yourpage#footballvideos♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België
Ook interessant