Benito Raman hoopt op selectie Rode Duivels: "Ik heb hetzelfde profiel als Romelu Lukaku"

Benito Raman droomt luidop van het EK met de Rode Duivels. Hij is zeer sterk bezig bij zijn nieuwe club Schalke 04 en dat verdient toch wel een plekje bij ons nationaal elftal. Volgens Raman zelf kan hij een leuke aanvulling zijn. Roberto Martinez, luister je mee?

"De bondscoach zal me wel in de gaten houden, zeker?", begint Raman in Het Laatste Nieuws. "Als ik dit niveau aanhoud, dan bestaat de kans dat ik erbij ben, want ik heb toch ook een apart profiel. Bij de nationale ploeg hebben de meeste jongens graag de bal in de voeten om een actie te maken. Ik zet graag veel druk en loop veel zonder bal."

"Er is maar één iemand die zo'n doelpunt als ik tegen Hertha kan maken en dat is Romelu Lukaku. Met dat verschil dat hij een grote, sterke, diepe spits is, ik heb toch een andere stijl. Ik denk dat ik met mijn kwaliteiten wel een leuke optie kan zijn voor de bondscoach. Mijn doel is erbij zijn de volgende keer, nadien zien we wel. Er staan nog heel wat jongens met meer ervaring voor mij in de pikorde."

-