Fans van Burnley zeggen MASSAAL hetzelfde na mogelijke komst van Josh Cullen

Aankomend seizoen zal Vincent Kompany zijn eerste avontuur beleven als coach in het buitenland. Hij verliet RSC Anderlecht afgelopen seizoen en tekende bij het Engelse Burnley. In deze transferperiode is de ex-Rode Duivel volop aan het zoeken naar versterkingen. Eerder haalde hij al Samuel Bastien en Taylor Harwood-Bellis, maar nu zou ook Josh Cullen de overstap naar de Championship kunnen maken. 

Cullen naar Burnley 

Volgens verschillende bronnen zou Josh Cullen twee tot drie miljoen euro moeten opbrengen voor RSC Anderlecht. Cullen is overigens ook de man waarover Anthony Vanden Borre ooit zei dat het geen echte speler voor paars-wit is. Bij de Brusselaars vinden ze het in ieder geval jammer dat de Ier zou vertrekken. Terwijl ze bij Burnley heel enthousiast zijn over de middenvelder en dat tonen ze ook op Twitter. 

Fans van Burnley

"Een mooie toevoeging." 

"Een geweldige speler." 

 "Het lijkt erop dat hij ook de sleutel was tot Kompanys tactiek bij Anderlecht. Hij viel in om een back 3 te maken, zodat de RB/LB naar voren kon schuiven."

"Eerst dacht ik dat we een nette speler zouden krijgen, nu verwacht ik dat de volgende Pirlo door Turf loopt 😂"

"Zeer goede speler in het tegenhouden van aanvallen en het passeren van de linies, het soort speler dat je graag in je basis 11 zou hebben"