DAT IS SNEL! Pas ontslagen Felice Mazzu kan al meteen aan de slag bij andere ploeg

Wordt Felice Mazzu binnenkort trainer van Sporting Charleroi? Die kans zit er zeker in. De Belgische coach zit namelijk zonder club na zijn ontslag bij RSC Anderlecht én bovendien zijn de Carolo's nog op zoek naar een nieuwe trainer. In het zwarte land werd Edward Still namelijk onlangs ontslagen na tegenvallende resultaten en een teleurstellende positie in de rangschikking. Bij Anderlecht denken ze dan weer aan Jonas De Roeck als nieuwe T1.

Felice Mazzu coach Charleroi?

Volgens Het Nieuwsblad zou Mazzu op het vervanglijstje staan van Charleroi. Het is nog niet duidelijk of hij de toptarget is, maar er wordt alvast aan hem gedacht. En zo verrassend is dat niet. Enerzijds omdat hij in het verleden al trainer was van de Carolo's en er grote successen kende met enkele deelnames aan Play-Off 1. Mazzu was er tussen 2013 en 2019 voor maar liefst 259 wedstrijden T1. Anderzijds omdat hij ook al bij Union toonde om te kunnen 'stunten' met een kleinere club, of althans met kleinere budgetten en minder middelen. Opvallend: binnen vier competitiewedstrijden neemt Charleroi het thuis op tegen ... Anderlecht.

Hier zien we een reportage van Felice Mazzu als coach van Sporting Charleroi. Hij beleefde er mooie tijden. Straks opnieuw?

Ook interessant