Ex-Rode Duivel komt met verontrustend bericht in verband met het EK: "Kansen hoger in 2020"

Normaal werd deze zomer het EK voetbal gespeeld maar door de omstandigheden is deze uitgesteld naar volgende zomer in 2021. En dat is geen goed nieuws voor onze Duivels, althans volgens ex-Rode Duivel Timmy Simons. "We zijn dan een jaartje verder en je weet nooit wat er dan allemaal gebeurt. Er zal toch niet veel mogen gebeuren, want ze worden er niet jonger op", vertelt hij op de Facebook Live-sessie van Sporza. 

"We moeten ook afwachten waar die jongens allemaal zullen belanden. Sommigen zijn einde contract, anderen zullen misschien ook verhuizen. Zo'n overstap is niet altijd evident, al kan het ook een extra drive geven. Maar als ze allemaal fit zijn, hebben we nog altijd een van de beste defensies van Europa en van de wereld. Alleen heb je blessures niet altijd in de hand, kijk maar naar Hazard bijvoorbeeld. Een stomme mistrap. De kansen van de Belgen waren in 2020 groter geweest dan in 2021, maar als ze fit blijven ziet het er toch ook heel goed uit." besluit hij. 

Volg ons op Instagram

Volg ons op TikTok

@voetbalflitsenbe

Ken jij deze doelman nog? Tag je vrienden die ook keeper zijn ⚽️ ##football##funny##fail##goalkeeper##soccer##southafrica

♬ origineel geluid - voetbalflitsenbe