Burnley-fans zijn het ALLEMAAL eens over Vincent Kompany na 2-5 verlies vs Tottenham... 0/9!

Vincent Kompany kon sinds het halen van de titel in de Championship nog geen enkel punt pakken in de Premier League. Na eerder puntenverlies tegen Manchester City en Aston Villa verloor Burnley nu opnieuw thuis van Tottenham met 2-5. De Burnley-fans willen dat hij zijn manier van spelen aanpast, opbouw van achteruit gaat volgens hen niet werken met deze spelersgroep. Het is zelfs zo erg dat ze ervan overtuigd zijn dat Vincent Kompany de eerste trainer gaat zijn die ontslagen gaat worden in de Premier League. Hopelijk kan nieuwe aanwinst Mike Trésor het vel van Kompany redden!

Vincent Kompany vs Tottenham Hotspur

"Kompany is geen manager voor de Premier League" 

"Deze Kompany heeft helemaal niets geleerd van Guardiola"

"De tactische aanpassingen tijdens de rust lijken een serieuze miscalculatie van Kompany, balbezit houden tegen dit Spurs team is vragen om problemen"

"Kompany heeft deze wedstrijd vergooid, ik zie ze niet terugkomen, het is éénrichtingsvoetbal nu!"

"Burnley stop aub met opbouw van achteruit. Het gaat niet lukken, tijd om Kompany te ontslaan!"

"Iedereen denkt dat Kompany een goede trainer is. Stevie Wonder ziet zelfs dat Burnley verslonden gaat worden met deze manier van spelen"

"Kompany gaat misschien wel de eerste trainer zijn die ontslagen gaat worden. De prestatie van zijn team is totaal onder de verwachting."

"Kompany, buiten zijn kunnen"