Club-speler 'not amused' met EAFC 24-kaartje en verstopt hem meteen: "Geen goede rating" (VIDEO)

Antonio Nusa wordt gezien als één van de grootste wonderkids uit de Jupiler Pro League. Het was dan ook geen verrassing dat Chelsea erg concreet was om hem afgelopen zomer van Club Brugge over te nemen. De Noorse flankaanvaller besloot om uiteindelijk nog één seizoen in België te blijven. Nusa begon ijzersterk aan de competitie en maakte ook indruk op zijn debuut voor de nationale ploeg; Toch beloonden de makers van EAFC 24 hem nog niet met een 'hogere' rating. Integendeel...

Antonio Nusa EA Sports FC 24 reactie op rating

Antonio Nusa heeft op EA Sports FC 24, de opvolger van FIFA, 'slechts' een overall rating van 66. Daarmee wordt hij gezien als één van de meest underrated spelers op de populaire videogame, en komt hij nog niet eens in de buurt van de top 20 bests spelers uit de Jupiler Pro League. Zijn sprintsnelheid van 86 is zeker niet slecht, maar hadden velen hoger ingeschat. Het is wellicht de laatste keer dat hij een zilveren kaartje zal krijgen op EA Sports FC.

Club Brugge ratings EA Sports FC 24

De nieuwe game ligt vanaf deze week in de rekken en als voorproefje kregen de spelers die op het spel aanwezig zijn reeds een levensgroot EAFC-kaartje. Zo ook de spelers van Club Brugge. En dan is het natuurlijk altijd leuk afwachten hoe de spelers reageren op hun eigen kaartje. Antonio Nusa was duidelijk niet tevreden met zijn variant. "Geen goede rating", klinkt het in onderstaande video, waarna hij zijn kaartje in zijn kastje steekt. Andere spelers zoals Zinckernagel, Jutglà en Buchanan hadden ook wat te zeggen over hun eigen ratings. Bekijk de grappige beelden hieronder: