Wie is Jotti Verbruggen, de knappe Vlaamse ex-vriendin van Wesley Sneijder?

Ook voetballers hebben uiteraard (zo goed als) allemaal een partner. In het vakjargon heet dat dan: WAG, wives and girlfriends. De ene is al bekender dan de andere. Denk maar aan Jotti Verbruggen, een redelijk onbekende naam in België, maar niet in Nederland. De Belgische schone is namelijk de ex-vriendin van Wesley Sneijder. Leer haar hier kennen.

Jotti Verbruggen ex-vriendin Wesley Sneijder

Jotti Verbruggen is de ex-vriendin van Wesley Sneijder. De prachtige 27-jarige is een model voor zeer exclusieve kledingmerken. Dat ze knap is, bewijst haar palmares: in 2017 werd de Vlaamse gekroond tot Miss Elegantie en later stootte ze zelfs door naar de finale van Miss België, waar ze uitgeroepen werd tot eerste eredame. Ook op Instagram is ze met meer dan 124.000 volgers immens populair.

Jotti Verbruggen Love Island

Oplettende kijkers zullen Jotti Verbruggen misschien ook kennen van op televisie. De Vlaamse deed namelijk mee aan Love Island Nederland & België. En dat deed ze zeer goed! Ze werd uiteindelijk gekroond tot winnaar van het populaire programma, samen met haar koppelpartner Cas Hooijer.

Jotti Verbruggen foto's

Ook interessant