Wie is Emma Heesters, de knappe vriendin van Wesley Hoedt en bekende Nederlandse zangeres?

Het gaat de laatste maanden niet al te goed met Wesley Hoedt. De Nederlander was onder Vincent Kompany een vaste waarde in het elftal, maar viel onder Felice Mazzu uit de ploeg en werd zelfs in de B-kern gestald. Ook onder nieuwe coach Brian Riemer bleef dat zo en dus moet de verdediger uitkijken naar een nieuwe ploeg. Een mogelijke volgende stap is Watford. Staat de vrouw des huizes Emma Heesters daar voor te springen? Leer de vriendin van Hoedt hier beter kennen.

Emma Heesters vriendin Wesley Hoedt

Emma Heesters is naast de vriendin van Wesley Hoedt, ook model en een bekende zangeres. De Nederlandse dame heeft al enkele hits onder haar naam staan, waaronder: "Rendez-vous", "Zwaartekracht", "Loop Niet Weg" en "Pa Olvidarte". Op Spotify telt de 27-jarige maandelijks meer dan twee miljoen luisteraars.

Wesley Hoedt

In een interview met de HUMO deed Heesters een boekje open over Hoedt. Op de vraag wat ze ervan vond dat hij een profvoetballer is, antwoordde ze: "Ik heb er even over nagedacht, want er kleeft natuurlijk een bepaald imago aan voetballers. Maar goed, dokters dragen ook niet allemaal een brilletje, hè? Ik leerde Wesley kennen als een sterke, betrouwbare man die in nog zoveel ándere dingen goed is dan voetbal. Het zou veel mensen verbazen hoe lief hij is. En hoe intelligent. Ik vind hem goed in alles wat hij doet".

Hoedt emma heesters

Op de vraag "Is hij een romanticus?", antwoordde Heesters met: "Een mégaromanticus. Als wij allebei een dagje vrij hebben, gaan we naar Parijs, en dan arriveer ik telkens in een hotelkamer die hélemaal vol ligt met rozenblaadjes. Wes is een klassieke gentleman, die overal waar we gaan de deur voor me openhoudt."

Hoedt romanticus heesters

Op de vraag "Ben je al eens samen met Wesley dronken geweest?", antwoordde ze: "Eén keer. Sowieso wordt hij niet snel dronken, dus ik ben al lang blij dat ik 't die ene keer heb mogen meemaken. Dan breken we de tent af, hoor. We hadden allebei vakantie – tijdens het seizoen zul je hem niet zien drinken – en we hadden met vrienden een gezellige avond. In de club zijn we een kussengevecht gestart, en Wes heeft rondgelopen met een ober over z'n schouder. Af en toe even loosgaan en van het leven genieten: mag wel, toch?" 

Hoedt dronken

En op de vraag of ze weleens haatberichten aan het adres van Wesley ontvangt, reageerde ze: Héél soms. Als ik me niet kan inhouden, reageer ik, en dan krijg ik altijd antwoord: ‘Sorry voor mijn bericht: ik was gepikeerd omdat ik geld op de wedstrijd had ingezet!"

emma heesters

 Wij bij Voetbalflitsen hebben hier enkele van haar mooiste foto's neergezet.

Liedjes van Emma Heesters

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link