Throwback: Club droogt Antwerp met 5-1 af, héérlijke lob van Schrijvers gaat viraal (VIDEO)

Het is vandaag exact 5 jaar geleden dat Club Brugge met maar liefst 5-1 won van rivaal Royal Antwerp FC. Het Jan Breydelstadion kreeg twee dagen voor Kerstmis alvast een leuk kerstcadeau. Het mooiste doelpunt uit deze wedstrijd werd gescoord door Siebe Schrijvers. De aanvaller van Club Brugge scoorde toen de 2-0 op heerlijke wijze, namelijk met een prachtige lob in de volley over Sinan Bolat.

Siebe Schrijvers goal vs Antwerp

Op 23 december 2018 won Club Brugge met maar liefst 5-1 van Royal Antwerp FC. Eén van de doelpuntenmakers was Siebe Schrijvers, die voor de heerlijke 2-0 zorgde in het Jan Breydelstadion. Het prachtige doelpunt kan je trouwens (on repeat) hieronder bekijken. Leuk feitje: begin 2019 werd deze heerlijke lob van Siebe Schrijvers verkozen tot mooiste JPL-doelpunt van 2018. De toenmalige Club-aanvaller kreeg op het Gala van de Gouden Schoen de trofee uit handen van niemand minder dan Dries Mertens. De lob van Siebe Schrijvers haalde het toen van de vrije trap van Ruslan Malinovskyi en de goal van Hans Vanaken tegen Anderlecht. 

Club Brugge-Antwerp 5-1

Man van de wedstrijd was die middag Emmanuel Dennis, de Nigeriaanse aanvaller scoorde namelijk twee keer tegen Royal Antwerp FC. De andere doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren Siebe Schrijvers, Mats Rits, Jelle Van Damme en Hans Vanaken. De fans in het Jan Breydelstadion zagen alleszins veel doelpunten in deze topwedstrijd. Het scoreverloop kan je hieronder bekijken:

23 december 2018