Deze vijf sterren kunnen Manchester United nog verlaten voor de transferdeadline

Manchester United is met een 4 op 9 alweer niet goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Het blijft opschepen met vedetten die het maar niet kunnen waarmaken. Volgens verschillende bronnen kunnen nog vijf grote namen de club verlaten.

1. Alexis Sanchez

De Chileen wordt gelinkt aan Inter Milan. Het zou gaan om een uitleenbeurt. Het grote probleem is het riante loon van Sanchez. United zou nog steeds de helft van zijn salaris moeten betalen.

2. Marcos Rojo

Na de komst van Harry Maguire is de Argentijn op overschot. Rojo werd voor de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen niet opgenomen in de selectie. Het is duidelijk dat coach Solksjaer niet (meer) in hem gelooft. Fenerbahçe lijkt hem binnen te zullen halen.

3. Matteo Darmian

Hier hetzelfde geval sinds de komst van Wan-Bissaka. Ashley Young is optie nummer twee op de rechtsback, dus Darmian mag vertrekken. Inter en Juventus zijn geïnteresseerd.

4. Paul Pogba

De dure middenvelder heeft aangegeven dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. Nu het andermaal slecht draait in Manchester, is de kans dan ook niet onbestaande dat hij nog vertrekt voor 31 augustus. Zidane heeft hem prioriteit nummer één gemaakt.

5. Tahith Chong

De Nederlandse flankaanvaller barst van het talent, maar krijgt vooralsnog geen plek in de ploeg .Een uitleenbeurt aan PSV of Feyenoord lijkt aan de orde.