Nostalgie: Deschacht en De Fauw spelen 'Legends game' met ex-collega's, grote namen!

Op zaterdag 16 april, om 15.00 uur, nemen #TeamDavy en #TeamOli het op tegen elkaar in de 'Legends Game' in de Elindus Arena. Voor de laatste keer keer trekken Davy De fauw en Olivier Deschacht, aan de zijde van ex-collega voetballers en vrienden/familie, hun schoenen aan om hun legendarische spelerscarrière op mooie wijze te beëindigen.

De Legends Game

#TeamDavy en #TeamOli zijn ondertussen bekend voor de Legends Game van Zulte Waregem, de afscheidswedstrijd van Davy De fauw en Olivier Deschacht. Onder deze spelers vinden we een aantal heel mooie namen terug. Mbark Boussoufa, Marcin Wasilewski, Timmy Simons, Thomas Buffel..., om er maar enkele te noemen. 

#TeamOli

De ploeg van Deschacht is uiteraard zeer Anderlecht-gericht, en vallen volgende spelers op: Marcin Wasilewski, Yves Vanderhaeghe, Steven Defour, Mbark Boussoufa, Milan Jovanovic, Bart Goor, Silvio Proto en Besnik Hasi. 

#TeamDavy

Bij Davy De fauw’s team vallen de namen van Olafur Skulason, Jonathan Delaplace, Thimothy Derijck, Timmy Simons, Thomas Buffel, Laurens De Bock en Jelle Vossen het meeste op.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link