Niemand anders kampioen: 2 buitenlandse topploegen voorzien SPECTACULAIRE pyroshow (VIDEO)

Afgelopen vrijdag stond de Servische derby op het programma. Rode Ster Belgrado nam het in eigen huis op tegen Partizan Belgrado. De rood-witte club uit de Servische hoofdstad kwam ookal voor in de all-time Europa League stand. In een spannende wedstrijd trok de thuisploeg aan het langste eind (1-0). De derby leverde meer spektakel op naast het veld. De supporters van Red Star Belgrado staan erom bekend zeer fanatiek te zijn en de pryoshow hieronder is hiervan een mooi bewijs.

Red Star Belgrado en Partizan Belgrado rivaliteit

De Servische Super Liga bestaat sinds 2006. Tot heden is geen enkel team, buiten Red Star Belgrado en Partizan Belgrado, erin geslaagd de landstitel te veroveren. Beide ploegen hebben sinds de oprichting van de Super Liga elk acht titels gewonnen. Net als de voorbij vijf seizoenen lijkt Red Star Belgrado terug kampioen te gaan worden. Met een 1-0 overwinning diepten ze de kloof uit tot zestien punten met de grote rivaal. De twee topclubs zijn elk seizoen opnieuw heer en meester in de competitie.

Pryoshow Servische derby

Wie eens een prachtige pryoshow en spannende derby wil meemaken, moet zeker eens afzakken naar Belgrado. De supporters van de thuisploeg maakten er ook deze derby een waar spektakel van. Bekijk hieronder de waanzinnige pryoshow vooraf de 'The Eternal Derby' tussen de twee Servische topclubs:

Ook interessant