Opletten, RSCA... 16-jarig supertalent bezoekt jeugdcomplex Ajax, op bezoek bij ex-ploegmakker!

Anderlecht is de laatste dagen énorm actief op de transfermarkt. Na Sebastian Esposito vervoegt mogelijk ook Portugees toptalent Fabio Silva binnenkort de rangen. Aangekochte spelers, die vervolgens met een mix van eigen jeugd de kern van paars-wit moeten vormen. Want ja, op eigen jeugd zetten ze nog steeds hard in. Denk maar aan Ethan Butera. Amper 16 jaar, maar gerekend tot de supertalenten. Hij tekende zelfs al een contract tot 2024. Deze week bracht hij alvast een bezoekje aan het jeugdcomplex van Ajax, om z'n ex-ploegmaat Rayane Bounida te bezoeken. Bij paars-wit zien ze Ajax liever niet te dicht bij hun jeugdspelers komen, dat staat vast!

Ethan Butera jeugdcomplex Ajax

Ethan Butera Amsterdam bezoek Rayane Bounida

Rayane Bounida Anderlecht Ajax

Met Rayane Bounida die naar Ajax vertrekt, heeft Anderlecht een zeer groot talent verloren. De amper 16-jarige Belg heeft dan ook recent afscheid genomen van Anderlecht enkon in zijn laatste wedstrijd voor paars-wit nog scoren, én hoe! Een heel mooie sleepbeweging voorbij de keeper en hij tikte de bal daarna in het lege doel. Je kan al meteen zien dat hij een zeer goede balbehandeling heeft. Je kan hier zijn laatste goal voor Anderlecht bekijken:

Rayane Bounida

Rayane Bounida is door filmpjes op het internet al van jonge leeftijd een ware sensatie, zo heeft hij al meer dan 428.000 volgers op Instagram en tekende hij reeds een contract met Nike. De jonge Belg tekende geen profcontract bij Anderlecht omdat hij volgens Het Nieuwsblad een te groot salaris vroeg. Hierdoor kon Ajax makkelijk toeslaan. Hij zal het nummer 34 dragen bij de Amsterdammers, ter ere van Abdelhak Nouri.

Rayane Bounida