32-jarige Club Brugge-flop zit zonder ploeg en brengt eigen boek uit: "Je leert mijn verhaal kennen!"

De naam Leandro Pereira doet bij de meeste Club Brugge-fans wellicht een belletje rinkelen. Al zullen de herinneringen aan hem niet al te positief zijn. De Braziliaanse spits kwam in 2015 over van Palmeiras, maar wist in 23 wedstrijden (ongeveer 1000 (!) minuten) geen enkele keer te scoren. Bij Club wilden ze dus snel van hem af en na enkele uitleenbeurten verhuisde hij in 2019 definitief naar Japan. Daar scoorde hij wel regelmatig, tot hij bij Gamba Osaka volledig op een zijspoor raakte. Begin dit jaar maakte hij dan maar een transfer naar Iran, maar momenteel zit hij alweer zonder club. En dan besloot hij maar een boek uit te brengen...

Leandro Pereira Japan Iran zonder club

Leandro Pereira koos in zijn zoektocht naar meer speelminuten voor de Iranese club Persepolis. Zij stonden eerste in de competitie, maar de Braziliaanse spits zou er maar een half jaar vertoeven. Hij zit momenteel namelijk alweer zonder club en dus ook zonder werk. De aanvaller besloot dan maar om zijn carrière over een andere boeg te gooien. Zo lanceerde hij onlangs zijn eigen merk 'Leandro Pereira' en bracht hij een boek uit waar hij zijn verhaal vertelt en zo mensen probeert te inspireren.

Leandro Pereira boek en eigen merk

Het boek noemt in het Portugees 'Do nascimento ao sucesso' en kost zo'n vijftig dollar op Amazon. In deze biografie leer je het verhaal van een kind dat werd geboren in een bescheiden gezin met weinig luxe, maar die een droom had die hij wilde verwezenlijken... profvoetballer worden. Pereira ging door verschillende strubbelingen en obstakels en zag het leven tegemoet als een echte krijger die nooit opgaf wat hij als doel voor het leven had!

Het boek van Leandro Pereira: 

De Braziliaan heeft zelfs zijn eigen merk gelanceerd: 

Bekijk hieronder een filmpje gemaakt door een Club-fan in 2015, toen Club Leandro Pereira net had aangetrokken. Hierin werden enkele van zijn beste acties voor zijn periode bij Club gebundeld.

Ook interessant