Zijn eerste goal voor Bologna: Napoli-fans hebben opvallende, UNANIEME mening over Zirkzee

Joshua Zirkzee was vorig seizoen één van dé smaakmakers bij Anderlecht. Even leek het er naar uit te zien dat de Nederlander ging terugkeren naar paars-wit (of zelfs naar Club Brugge), maar hij koos voor een avontuur bij Bologna, in de Serie A. Daar kreeg hij zondag zijn allereerste basisplaats, tegen Napoli. En hij stelde niet teleur: zijn openingsdoelpunt bracht spanning in de match, maar leverde geen punten op. Zelf scoorde hij wel punten, bij het publiek van Napoli. Ze zien echter opnieuw een rode draad lopen...

Napoli-fans Joshua Zirkzee

De fans van Napoli vinden dat er een soort vloek over hen rust: spelers die hun allereerste goal scoren tegen hen. Eerder was het al het geval bij Cyriel Dessers, maar nu lukte het ook voor Joshua Zirkzee. 

"Zirkzee was zeer lastig voor ons vandaag. Hij gaat het goed doen in de Serie A."

"Napoli Twitter had het eerste doelpunt van Zirkzee en Barrow voorspeld en het kwam uit. Het maakt me bang."

"Ondertussen heeft iedereen door hoe je goals tegen ons maakt. Stel gewoon een ploeg samen met spelers die nog nooit hebben gescoord."

"We moeten krediet geven aan Zirkzee, die een sterke match speelde. Hij zal zoveel toevoegen aan het spel van Bologna."

"Dessers, Zirkzee, Barrow... Het is moeilijk te zeggen wie ons volgende week zal straffen."

"Zirkzee: eerste basisplaats, eerste schot, eerste goal. Om het concept van het eerste doelpunt tegen Napoli nog maar eens te verduidelijken."

"Zirkzee is - naast het feit dat hij een rotzak is om zijn eerste goal tegen ons te scoren - wel een goeie speler."

Ook interessant