Ex-RSCA-man WEIGERDE opvallende transfer: "Club Brugge? Anderlecht zal altijd m'n 1e keuze zijn"

Donderdagochtend verscheen er een interview met Joshua Zirkzee in Het Laatste Nieuws. De 21-jarige Nederlander tekende deze zomer bij het Italiaanse Bologna en trok de deur van Bayern München definitief achter zich dicht. Even leek het er sterk op dat Zirkzee zou terugkeren naar Anderlecht, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Opvallend: er was ook het gerucht dat Club Brugge de Nederlander wilde binnenhalen, maar daar leek niks van aan te zijn, zo meldt Zirkzee. Een opvallende quote hebben we er voor jou uitgepikt.

Joshua Zirkzee Club Brugge

"Noa (Lang, red.) stuurde wat plagerige berichtjes dat ik moest komen. Jullie weten hoe hij is (lacht). Club is nooit concreet geweest, en ik heb Noa gezegd dat Anderlecht altijd mijn eerste keuze zal zijn in België.", aldus Joshua Zirkzee in Het Laatste Nieuws. Zien we hem ooit nog terugkeren naar paars-wit? Dat kan altijd! Opvallend: de Bayern-fans missen Zirkzee nu al, zo blijkt.

Noa Lang

Het zal je niet verbazen dat Noa Lang zijn landgenoot graag bij blauw-zwart had gezien. De twee zijn beste maatjes en speelden meermaals samen bij de jeugdreeksen van Oranje. Op Instagram solliciteerde Lang, die de laatste tijd veel kritiek krijgt, eerder al naar een transfer van Zirkzee naar Club, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Toen Noa Lang een Instagram-foto plaatste waar hij op een bootje aan het varen was. reageerde Zirkzee: "Oooooooooo je hebt de boot gemist, ooo ooo oo laat die boot maar varen ooo ooo ooo laat die boot maar varen". Lang antwoordde: "Vaart een mooie blauw zwarte boot in Brugge, kom opstappen". Zagen we hier al een hint naar een mogelijke transfer? 

noa lang joshua zirkzee transfer club brugge

Dat Noa Lang en Joshua Zirkzee beste maatjes zijn, blijkt ook uit onderstaande video: