2 goals en 1 assist: Milan-fans laten zich massaal horen na nieuwe MOTM-prestatie van CDK

Atalanta stootte woensdagavond door naar de kwartfinales van de Coppa Italia na een 3-1 zege tegen Sassuolo. Man van de wedstrijd was overduidelijk ene Charles De Ketelaere, die goed was voor twee goals en één assist en zo betrokken was bij elke goal van zijn ploeg. De Milan-fans lieten zich uiteraard horen na deze topprestatie. Ze lijken altijd in hem te hebben geloofd en willen hem volgend seizoen (na zijn uitleenbeurt) terugzien in San Siro!

De Ketelaere vs Sassuolo

"Pioli gebruikte hem op de verkeerde positie en was erop gebrand. Ik hoop dat hij terugkeert naar Milaan na deze uitleenbeurt

"Ik twijfelde nooit aan hem" 

"CDK met 2 goals vanavond, Pioli je verstand raakt geen grond" 

"Hij was middelmatig bij ons omdat onze domme coach zijn vertrouwen vernietigde en er niet in slaagde hem op de juiste manier te gebruiken (iets wat Pioli ook met veel andere spelers heeft gedaan. Het is mooi om te zien dat De Ketelaere het nu goed doet. Ik ben al fan van hem vooraleer we hem aankochten. Baller!"

"De Ketelaere moet terugkeren en onder een deftige coach spelen bij Milan, met een andere spitsbroeder" 

"Hoe kon Pioli in godsnaam niet weten hoe hij CDK moest gebruiken? Er moet een manier zijn om hem in te zetten in dit team. Laat het geen andere KDB situatie worden. Breng De Ketelaere terug!"

"Maldini zat juist om te zeggen dat je geduld moet hebben met jonge spelers zoals De Ketelaere, maar de clowns die onze club besturen konden niet wachten, en nu plukt Atalanta er de vruchten van" 

De Ketelaere vs Salernitana

Vorige maand mocht De Ketelaere 24 minuten voor tijd invallen tegen Salernitana. Tussen de 83ste en 89ste minuut kon hij één keer scoren en gaf hij ook een assist op Miranchuk. De Ketelaere bereikt duidelijk zijn hoogvorm en daar hebben de Milan-fans uiteraard een mening over. Ze zijn kwaad op Pioli dat hij De Ketelaere verkeerd behandelde en opstelde, want ze geloven wel degelijk in hem. Lees even met ons mee:

"Godzijdank heb je nu wel een coach"

"Het bewijst nog maar eens dat CDK talent heeft, maar nog niet klaar is voor grote podia" 

"CDK met Pioli was shit en met Gasperini is hij Maradona geworden, leg uit waarom" 

"Helaas hebben we iemand op de bank zitten (Pioli) die zich verzet tegen nieuwe spelers en ze kapto maakt, zie dit jaar met Okafor en Chukwueze" 

"De Ketelaere had een goede invalbeurt. Ik heb hem niet meer met zoveel kalmte zien spelen sinds die ene keer tegen PSG in de UCL-groepsfase met Club Brugge"

"Charles De Ketelaere op een random maandagavond in december: één goal en één assist. Rasmus Hojlund in 13 PL-matchen niks. Ik weet wie mijn generatie wonderkind is"