Jurgen Ekkelenkamp onthult: "Dat is de hoofdreden waarom ik voor Antwerp koos"

Jurgen Ekkelenkamp is vanaf deze zomer een speler van Antwerp. Hij leek de nieuwste aanwinst van Club Brugge te worden, maar daar dacht 'The Great Old' anders over. De Nederlandse middenvelder had al een princiepsakkoord met blauw-zwart. Tijdens zijn eerste interview bij Royal Antwerp vertelde hij over de keuze die hij gemaakt heeft. Jurgen Ekkelenkamp legde, bij Ajax, Cristiano Ronaldo neer, straf!

Jurgen Ekkelenkamp interview Antwerp

"Ik heb veel gesprekken gevoerd en ik voelde heel veel vertrouwen bij Antwerp. Dat is de hoofdreden waarom ik voor hen heb gekozen. Marc Overmars en Mark van Bommel hebben een grote rol gespeeld, want ze hebben me veel gecontacteerd. Zij hebben mij zeker kunnen overtuigen. Het is ook leuk dat er met Vincent Janssen nog een Nederlander in de kern zit", vertelde Jurgen Ekkelenkamp. Hij vertelde dus ook dat hij blij is om met Vincent Janssen te spelen, maar de Antwerp-supporters zijn nog niet overtuigd van zijn kwaliteiten.

Jurgen Ekkelenkamp over zijn keuze voor Antwerp

De Club Brugge-supporters hadden dit niet verwacht. Op Twitter reageerderen ze ook op de transfer van Jurgen Ekkelenkamp naar Antwerp. Lees hier enkele Tweets van Club Brugge-supporters.

Jurgen Ekkelenkamp Club Brugge-fans