Wie is Maarten Breckx, presentator en nieuwsanker voor VTM én man van journaliste Lies Vandenberghe?

In de voetbalwereld lopen heel wat opvallende figuren rond. Velen komen nog maar net piepen, maar anderen zitten al jaren in het vak en hebben ervaring zat. Denk maar aan Catherine Van Eylen, sinds jaar en dag sportanker bij de VRT. Ook bij de concullega's van VTM hebben ze namen lopen die we al zeer lang kennen. Maarten Breckx is daar één van. Leer de man hier wat beter kennen.

Maarten Breckx opleiding en carrière

Maarten Breckx is een 37-jarige (geboren op 14 april 1985 te Wilrijk) sportjournalist en presentator. Breckx studeerde als jonge knaap af als Master in de Journalistiek bij de Vrije Universiteit in Brussel. Aanvankelijk begon hij als journalist bij ATV (Antwerpse televisie), maar als snel maakte hij de overstap naar VTM. Daar doet hij al jaren dienst als nieuwsanker voor de sport. Voetballiefhebbers zullen Maarten wellicht het best kennen als presentator van de Champions League-avondjes of de Rode Duivels.

Wie is de vrouw van Maarten Breckx?

Maarten Breckx is al jarenlang samen met Lies Vandenberghe. Ook zij is uiteraard geen onbekende naam, want ze presenteert zelf ook het nieuws bij VTM. Het koppel stapte in 2018 in het huwelijksbootje en heeft twee flinke zonen: Georges en Victor.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link