Club-fans zien 1 speler door de mand vallen na wanprestatie vs Kortrijk: "Wie neemt hem serieus?"

Club Brugge had na een zwakke eerste helft nog veel werk na rust om de drie punten mee te nemen naar de West-Vlaamse hoofdstad. Isaak Davies zette KVK na 35 minuten immers op voorsprong in het Guldensporenstadion. Zowel de aanval als de verdediging van Club maakte opnieuw een niet al te beste indruk met enkele gemiste kansen en een makkelijk weggegeven tegengoal.

Twintig minuten voor het einde maakte Marco Kana een overtreding in de zestien meter en mocht Club een penalty nemen. De uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker werd door Skov Olsen torenhoog over getrapt. Naar het einde toe kwam blauw-zwart nog een paar keer gevaarlijk opzetten, maar KVK-keeper Vandenberghe stond goed op te letten

Igor Thiago vs Kortrijk

Ook in de tweede helft was het spel van Club Brugge ondermaats. In de eerste periode werd er geklaagd over de hoekschoppen bij blauw-zwart, maar daarnaast werd er ook kritiek geuit op Mignolet, Thiago en de hele Brugse verdediging. Na rust ging het geklaag op Twitter ongestoord verder en spits Igor Thiago had het zwaar te verduren. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rijtje:

Ook interessant