Engelse fans LOVEN Club-flop ondanks verlies van Chelsea: "Leert middenveld van £300 mil een lesje!"

Kennen jullie Tahith Chong nog? De 23-jarige Nederlander gold jarenlang als een supertalent bij Manchester United. Hij kreeg er sporadisch zijn kans bij het eerste elftal, maar kon er nooit doorbreken. In de winter van 2021 werd hij voor een half seizoen uitgeleend aan Club Brugge, maar ook daar vlotte het maar niet. Hij kwam bij Club Brugge in dertien wedstrijden in actie en scoorde daarin één doelpunt. Vorige zomer trok hij naar Birmingham, waar hij wel opnieuw wat openbloeide. Deze zomer maakte hij voor een recordbedrag van dertien miljoen euro de overgang naar Premier League-club Luton Town.

Tahith Chong vs Chelsea

Luton Town wordt gezien als het kneusje in de Premier League. Hun promotie was al onverwacht, laat staan dat ze zich dit seizoen zullen redden. Bij Luton is Chong trouwens ploegmaat van Marvelous Nakamba, die hen mee naar de promotie hielp. In de wedstrijd tegen Chelsea liet de Nederlander zich al meteen opmerken. Ondanks een 3-0 verlies van Luton tegen Chelsea, kreeg hij alleen maar lovende kritieken over zich heen. 

"Onder de indruk van Chong op de 8. Hij won 6/6 duels, won de meeste van zijn tackles, werd het meest foutief afgestopt in de eerste helft..."

"Chong is dit Chelsea middenveld van £300 miljoen een lesje aan het leren!"

"Chong is klasse geweest voor Luton."

"Chong ziet eruit als een zeer slimme speler."

"Tahith Chong heeft een betere voorzet dan Antony."

"Beeld je in dat je middenveld van 221.8 miljoen pond een lesje wordt geleerd door Chong. LMAO."

Ook interessant