Kent u hem nog? Ex-KV Oostende-verdediger is klaar om Thomas Meunier te vervangen bij PSG

Adam Marusic speelt deze dagen bij Lazio Roma waar hij ploegmaat is van Jordan Lukaku en Silvio Proto. Daar doet hij het goed want hij wordt in verband gebracht met Paris Saint Germain waar hij Rode Duivel Thomas Meunier zou vervangen. Meunier zijn contract verloopt en lijkt andere oorden te gaan opzoeken want zowel Dortmund als Tottenham hebben interesse. De Parijzenaars denken aan de Servische ex-KVO-speler om hem te vervangen. 

Waar begon het allemaal?

Adam Marusic begon zijn carrière bij het Servische FK Vozdovac waar hij in 2014 werd weggehaald door KV Kortrijk. De rechtermiddenvelder speelde 74 wedstrijden voor de West-Vlamingen en wist daarin 11 keer te scoren en gaf 3 assists. In 2016 volgde een transfer naar KV Oostende (40 wedstrijden, 5 goals, 6 assists) waar hij een sterkhouder werd en zo wist hij een mooie transfer te versieren naar de Italiaanse subtopper Lazio Roma. Bij Lazio zijn ze niet van plan om Marusic zo maar te laten vertrekken. Hun vraagprijs zou op €20 miljoen staan. 

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube:

Ook interessant