Wat een KAST van een villa: Eden Hazard heeft GIGANTISCH voetbalveld ... in zijn tuin (VIDEO)

Real Madrid deed zaterdagavond het (bijna) onmogelijke: de Koninklijke lagen voor de vierde ronde op rij onder in een Champions League-wedstrijd, maar toch wisten ze hem weer winnend af te sluiten. 0-1 werd het in de finale tegen Liverpool en dus staat er een nieuwe trofee in de kast. En daarvoor mogen ze Thibaut Courtois bedanken, want hij was de grote held met enkele wereldsaves. Die andere Belg, Eden Hazard, kwam helaas niet in actie. Maar niet getreurd, de Rode Duivel leidt nog steeds een alleraardigst leventje in Madrid.

Huis Eden Hazard

Kijk maar eens naar zijn huis... Op TikTok deden beelden de ronde van de villa van Eden Hazard en daarop is te zien dat hij een gigantisch voetbalveld in z'n tuin heeft. Een liefhebber van het spelletje zal de goedlachse flankaanvaller waarschijnlijk altijd blijven. En grappig is hij ook nog steeds: na de finale gingen beelden viraal van Hazard die champagne wil geven aan de kleine zoon van Toni Kroos.

@google_discovery Antwoorden aan @worldhomes #google_discovery#googleearth#googlemaps#edenhazard#viral♬ Eden Hazard - Kabe