Dé sfeermaker van RSCA? Anderlecht-speler verstopt zich in kast tijdens gymsessie (VIDEO)

Alexis Flips komt voorlopig niet meer voor in de plannen van Brian Riemer. De Franse flankaanvaller mocht tegen RWDM wel nog starten door de blessures van Thorgan Hazard en Yari Verschaeren, maar afgelopen weekend viel hij zelfs nog uit de selectie voor de topper tegen Standard. Prettig zal dat niet zijn, maar gelukkig ligt Flips goed in de groep en kan hij zich toch nog amuseren op Neerpede, voor zover je het zo kan noemen.

Zeno Debast Alexis Flips

Op een Snapchat-filmpje van Zeno Debast zien we namelijk dat Alexis Flips de sfeer er probeert in te krijgen in de gym. Hij verstopt zich in de kast en dat wordt duidelijk in beeld gebracht door Zeno Debast. Flips is een Fransman en kwam afgelopen zomer over van Stade Reims. De taal is alvast geen probleem. Ook spelers als Anders Dreyer en Mario Stroeykens herkennen we op beeld, al zijn zij iets serieuzer aan het werk. Alexis Flips, de sfeermaker van paars-wit?

@voetbalflitsen.be Alexis Flips dames en heren! 😂 #rsca#anderlecht#coym#flips#debast#alexisflips#lol#fyp#fu#foryoupage#pourtoi#vf#voetbalflitsen#football#voetbal#soccer#futebol#fifa#fussbal#futbol♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België