Beveren-fans RAZEND nadat Jong Genk thuismatch afwerkt op Freethiel: "De schande voorbij!"

Jong Genk neemt het komende vrijdag op tegen SK Beveren, het nummer twee uit de Challenger Pro League, terwijl de beloften van Genk volop strijden voor het behoud en alle punten kunnen gebruiken. Normaal zou de wedstrijd plaatsvinden in de Cegeka Arena, maar voor één keer zal dit niet het geval zijn...

Jong Genk Freethiel

De Cegeka Arena is de vaste thuisbasis voor zowel de eerste ploeg als de beloften van KRC Genk, waar onder meer Kamiel van de Perrevoetbalt. Maar aangezien het veld er te slecht bijligt in Genk, werd besloten om de wedstrijd van de beloften tegen SK Beveren ergens anders te laten spelen. Genk zocht een alternatief, maar weinig clubs in de buurt stelden zich makkelijk op. Daarom besloot SK Beveren om de wedstrijd op de Freethiel te laten plaatsvinden. Alleen: zonder fans van zowel de thuis- als uitploeg.

SK Beveren-fans

Met andere woorden: de thuiswedstrijd van Jong Genk tegen SK Beveren vindt plaats in het stadion van SK Beveren zonder fans. De Limburgers moeten zo'n anderhalf uur in de bus zitten om hun thuiswedstrijd af te werken, om dan opnieuw zo'n 106 kilometer terug te rijden naar Genk. Quasi ongezien en dat is natuurlijk vooral niet naar de zin van de Beveren-supporters. Zij komen Jong Genk te hulp, maar mogen wel geen supporters afvaardigen en zien hun veld ook nog eens extra belast worden in de belangrijke titelstrijd. Wij bundelden enkele kwade reacties van Beveren-fans!

Ook interessant