Fans reageren zeer aangeslagen op pensioen Eden Hazard: "Ik zie het nu niet meer in om te leven"

Net binnengekomen: Eden Hazard stopt definitief als profvoetballer. Op Instagram kondigde hij zonet zijn afscheid aan, met een woordje uitleg. Voetbalfans van over de ganse wereld reageerden al op zijn voetbalpensioen en vinden het heel spijtig dat hij het voor bekeken houdt. Ze willen hem wel feliciteren met zijn schitterende carrière!

Eden Hazard stopt als profvoetballer

"Je moet naar jezelf luisteren en op het juiste moment stoppen. Na een carrière van 16 jaar en meer dan 700 gespeelde wedstrijden, besloot ik een punt te zetten achter mijn carrière als profvoetballer. Ik heb mijn droom kunnen vervullen: spelen en plezier maken op velden in heel Europa en over de hele wereld. In de loop van mijn carrière heb ik fantastische mensen, managers, coaches en teamgenoten ontmoet en ik wil graag een speciaal woord van dank richten tot de clubs waarvoor ik heb gespeeld: LOSC, Chelsea en Real Madrid; en natuurlijk nogmaals de Belgische nationale ploeg. Een speciaal bedankje aan mijn familie, mijn vrienden, mijn adviseurs en de mensen die me bijgestaan hebben in goede en slechte tijden. Tot slot wil ik jullie, mijn fans, die me al die jaren gevolgd hebben, enorm bedanken voor jullie aanmoedigingen in elk land waar ik gespeeld heb.
Nu is het tijd om van mijn familie en vrienden te genieten en nieuwe ervaringen op te doen. Tot snel buiten het veld", aldus Eden Hazard op sociale media.

De voetbalfans reageerden zéér aangeslagen op zijn voetbalpensioen. Ze zijn niet verbaasd, maar vinden het toch zeer spijtig. Lees even met ons mee:

"Ik zie het nut niet in om daarna nog te leven"

"Voetbal is in rouw" 

"Neeeeen" 

"Dat wisten we, maar het doet echt pijn. Bedankt voor alles Eden" 

"Aan het huilen" 

"Laten we naar binnen gaan, het regent" 

"Dag van nationale rouw of niks" 

"Ik mis hem elke dag" 

"Zo triest man" 

"Zo verdrietig vandaag" 

"Je zal gemist worden" 

Ook interessant