Club-fans lyrisch over Skov na spectaculair gelijkspel vs Union: "Held!"

Club Brugge en Union speelden een vrije kansloze eerste helft, maar in de tweede helft ontplofte het. De kansen bleven maar komen en beide teams konden er twee verzilveren. Skov Olsen viel bij rust in en was van goud waarde voor blauw-zwart met twee goals. Hij kon in het slot zelfs nog een derde maken. Teklab en Machida maakten dan weer hun eerste Union-goals in de Jupiler Pro League. Die van de Eritreër is ééntje voor in de musea, Machida's treffer kwam met het nodige geluk.

Skov Olsen vs Union

'Als hij er zin in heeft, is hij fantastisch!' Het is soms een dobbelsteen gooien om te weten of Skov Olsen een goede wedstrijd zal spelen. Hij wisselt fantastische prestaties af met snertmatchen waarbij hij nauwelijks aan de bal komt. Skoras kreeg tegen Union de voorkeur, maar kreeg weinig klaargespeeld in de eerste helft en werd gewisseld. Skov Olsen zette blauw-zwart net voor het uur op gelijke hoogte met de Brusselaars en maakte een kwartier later de 2-1. Union kon de bordjes tien minuten voor tijd gelijk zetten en zo delen de twee teams dus de punten. De Club-fans waren lyrisch over hun Deen die zijn 23ste en 24ste goal van het seizoen maakte:

Igor Thiago viel in de tweede helft geblesseerd uit, maar kon rekenen op de steun van zijn fans...