Club Brugge-fans hebben het gehad met één speler: "Hij is de pispaal van de fans geworden."

Club Brugge speelde vrijdagavond zijn zwakste thuismatch in jaren. In eigen huis ging het voor de bijl tegen Zulte Waregem: 1-3. Meerdere spelers van Club kampen met een enorme vormcrisis; niet in het minst hun duurste zomeraankoop.

HLN ontleedde de problemen van Club Brugge, en sloeg daarbij enkele nagels op koppen. Eén daarvan ging over de - tot nu toe - grote floptransfer van de Bruggelingen.

"Kaveh Rezaei werd met veel bombarie naar Olympia gehaald, maar speelde tot dusver nog geen enkele rol van betekenis. Integendeel, na enkele non-matchen en dramatische invalbeurten is de recordtransfer intussen de pispaal van de supporters geworden, zoals Cools en De Bock dat eerder waren. De achterban vraagt zich af hoe Club in godsnaam vijf miljoen euro kon neertellen voor de Iraniër, die voor de interlandbreak in Charleroi zijn moment had kunnen grijpen, maar de winninggoal tegen de paal schoot. Club wou meer gewicht en gestalte opdat het in de Champions League zijn mannetje zou kunnen staan, maar zelfs in de competitie krijgt Rezaei niets klaar. Blauw-zwart trok inderhaast nog 7 miljoen uit voor Amrabat en Rezaei, maar is daar voorlopig nog niet beter van geworden."