Schotse fans hebben na amper een match al oordeel klaar over Rangers-trainer Philippe Clement

Philippe Clement heeft zijn start als kersvers trainer van Rangers niet gemist. De Schotse vicekampioen was zaterdagnamiddag heer en meester tegen Hibernian en won maar liefst met 4-0. Twee keer Abdallah Sima, de allereerste van Jonge Duivel Nicolas Raskin voor Rangers en een zoveelste van de Belgische Nigeriaan Cyriel Dessers bezorgden Clement een goede start. Ook de Schotse fans zagen dat hun team weer op niveau was en waren van mening dat de ex-trainer van Racing Genk en Club Brugge zelf de pluimen op de hoed mocht steken. Vorige week zondag toen hij voorgesteld werd als trainer, keken de fans van Rangers alvast uit naar het seizoen met Clement aan het roer. Voetbalflitsen bundelde enkele positieve tweets over Clement.

Philippe Clement vs Hibernian

"Rangers speelde echt brilliant vandaag. Ze waren agressief en zetten drukken als een team. Ik kan het aantal  voorzetten die we vandaag verstuurden, op één hand tellen. Constant voetbal en we drukten Hibernian plat. Proficiat aan Dessers. Hij verdiende zijn doelpunt. Philippe Clement is dé man!"

"Philippe Clement heeft na één match al ontslag genomen als trainer van Rangers. Hij kreeg een contract van tien jaar om bondscoach van de Engelse nationale ploeg te worden en dat aanbood was te mooi om af te wijzen." (ironisch bedoeld)

"Philippe Clement was de man van de match vandaag voor mij. Het is al lang geleden dat we een trainer aan de zijlijn zoveel bevelen zagen geven."

"Leuk debuut, man. Wat is jouw naam?" "Clement, Philippe Clement"

"Haal diep adem, het komt in orde.. Philippe Clement staat aan het roer"

Ook interessant