PSG-fans razend na bekendmaking selectie tegen Club: "Deze match doet er niet meer toe!"

Voor PSG staat er dinsdagavond niks meer op het spel tegen Club Brugge. De Franse topploeg is al zeker tweede in haar Champions League-poule. Een eerste plek is niet meer mogelijk en ook Leipzig of Club Brugge kan hen niet meer bijbenen. Voor Club Brugge is de match dan wel weer levensbelangrijk, want zij moeten minstens een punt pakken om alsnog derde te eindigen. 

Club Brugge

Toch ziet het er niet echt naar uit dat PSG-coach Pochettino zwaar gaat roteren of jonge spelers een kans zal geven, integendeel. In de selectie voor de match tegen Club zit geen enkele jeugdspeler. Wel aanwezig: vier doelmannen. De PSG-fans zijn verre van tevreden en vonden dit dé match om jonge spelers een kans te geven, zeker omdat de match er toch niet toedoet en eventueel puntenverlies niets uitmaakt.

PSG-fans

Voetbalflitsen bundelde enkele boze tweets van PSG-fans. "Pochettino is de slechtste coach die ik ooit heb gezien. Deze match kent geen belangen en toch kan hij nog altijd geen kansen geven aan enkele jeugdspelers", "4 doelmannen, maar 0 jongeren" en "Een match die er niet toedoet en hij is nog niet eens capabel om jonge spelers een kans te geven", valt er ander meer te lezen op Twitter.

Ook interessant