Kijkend Vlaanderen heeft een DUIDELIJKE mening over Arnar Vidarsson na 4 weken Villa Sporza

Helaas zit het Wereldkampioenschap voetbal er na vier prachtige weken op. Na een bloedstollende finale nam Argentinië de maat van 'Les Bleus'. Zoals alle wedstrijden op het WK werd de voor- en nabeschouwing bij Sporza verzorgd door Karl Vannieuwkerke en zijn gasten. Zondagnamiddag was onder andere Arnar Vidarsson te gast en dat vonden de Vlaamse kijkers een enorme meerwaarde.

Analist Arnar Vidarsson 

Het was zeker niet de eerste keer dat de bondscoach van IJsland aan tafel zat, maar dit keer had de Vlaming niets dan positieve woorden voor de ex-speler van Cercle Brugge. Zo werd hij beschreven als een echte voetbalkenner, maar ook iemand die de waarheid durft te zeggen. Voor commentator Peter Vandenbempt waren ze op Twitter dan weer wel bijzonder hard.

Vlamingen over Vidarsson

Arnar Vidarsson over België en Denemarken

Volgens veel WK-kijkers is België dé grote teleurstelling op dit WK, maar de IJslander heeft daar een andere mening over. Hij vindt dat er een ander land een grotere teleurstelling is dan België en dat is Denemarken: "Denemarken is echt een goeie ploeg met een mooie mix van frisse en ervaren spelers. Hun uitschakeling is de grootste teleurstelling van dit WK. Had België een ploeg om iets verder te geraken? Absoluut. Maar België is aan het einde van een cyclus gekomen en dat is niet abnormaal: het is de gang van het leven. Die cyclus is destijds begonnen aan een hamburgerkraam op de Heizel en is nu geëindigd in de woestijn", vertelde Arnar Vidarsson.

Bekijk hier enkele highlights van Denemarken op het EK 2021

Net binnen