Throwback: Vadis krijgt GLAZEN fles naar zich gegooid tijdens interview, levensgevaarlijk! (VIDEO)

In de hedendaagse voetbalwereld wordt er helaas met verschillende spullen op spelers gegooid. De ene keer spreken we over een bekertje en de andere keer spreken we over gevaarlijke voorwerpen zoals een aansteker. Op 10 december 2010 kon Club Brugge met 0-1 winnen van KV Mechelen. Na de wedstrijd kreeg Club Brugge-middenvelder Vadis Odjidja een glazen fles naar zich gegooid tijdens een interview. De persoon die naast Vadis Odjidja stond, kon gelukkig nog op tijd reageren en hield met zijn hand het flesje tegen.

Supporter gooit glazen fles richting Vadis

Club Brugge-aanvaller Ivan Perisic scoorde na zeven minuten het enige doelpunt van de match. Ook kreeg Christian Benteke, die destijds bij KV Mechelen speelde, een rode kaart na 29 minuten. Tijdens dit seizoen werd RSC Anderlecht landskampioen.