Zo zagen de laatste 5 kampioenenploegen van Club Brugge eruit ... Welke was het sterkst?!

Club Brugge werd de voorbije zeven jaar vijf keer kampioen. Het deed dat telkens met heel veel verschillende spelers. Er waren ook maar liefst vier verschillende trainers die de laatste zeven jaar een titel wisten te winnen: Michel Preud'homme, Ivan Leko, Philippe Clement en Alfred Schreuder. Wij bij Voetbalflitsen hebben eens alle kampioenelftallen van Club Brugge op een rijtje gezet. Wij baseren ons hiervoor op de prestaties van het hele seizoen.

Club Brugge 2021-2022

In de basis staan: Mignolet, Mata, Mechele, Nsoki, Buchanan, Skov Olsen, Odoi, Balanta, Vanaken, Lang en De Ketelaere. Verder zitten op de bank: Adamyan, Sobol, Hendry, Rits, Vormer, Dost en Nusa.

Club brugge kampioenenploeg

Club Brugge kampioen 2020-2021

In de basis staan: Mignolet, Mata, Mechele, Kossoun, Sobol, Lang, Vormer, Rits, Vanaken, Dost en De Ketelaere. Verder zitten op de bank: Horvath, Van der Brempt, Balanta, Denswil, Mitrovic en Mbamba.

Club Brugge kampioenenploeg

Club Brugge kampioen 2019-2020

In de basis staan: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Sobol, Rits, Vormer, Vanaken, Diatta, Dennis en Okereke. Verder zitten op de bank: Horvath, Balanta, Tau, De Ketelaere, Ricca, Kossounoi en Openda.

Kampioenenploeg club brugge

Club Brugge kampioen 2017-2018

In de basis staan: Gabulov, Cools, Mechele, Poulain, Denswil, Vormer, Nakamba, Vanaken, Diaby, Limbombe en Wesley. Verder zitten op de bank: Horvath, Diatta, Mitrovic, Refaelov, Vossen , Dennis en Simons.

Kampioenploeg Club brugge

Club Brugge kampioen 2015-2016

In de basis staan: Butelle, Meunier, Engels, Denswil, De Bock, Vormer, Simons, Vanaken, Izquierdo, Vossen en Diaby. zitten op de bank: Claudemir, Refaelov, Gedoz, Mechele, De Fauw, Poulain en Wesley.

Kampioenenploeg Club Brugge

Ook interessant