Antwerp-speler trapt na richting Noa Lang via IG: "Op mijn leeftijd was hij ballenraper" (VIDEO)

Dat er veel rivaliteit en haat is in de voetbalwereld, wisten we al langer. Er zullen altijd gevoelige dingen gebeuren, zo wil onder andere Club Brugge een spits binnenhalen die afgelopen seizoen bij Anderlecht speelde. Maar de spelers onderling kunnen het ook niet altijd goed met elkaar vinden. Zo zullen Antwerp-middenvelder Pierre Dwomoh en Club Brugge-aanvaller Noa Lang wellicht nooit de beste vrienden worden.

Ruzie tussen Dwomoh & Lang

Op Instagram ging de 17-jarige speler van Antwerp live en toen deelde hij nog een laatste steek uit richting Noa Lang. "Ik hoef niet te discussiëren. We zullen praten als ik morgen 22 ben, en ik nog niet op zijn trede ben, dan mag je met mij praten. Maar voor zover ik weet, heb ik op vijftien wedstrijden als 17-jarige, gewoon mijn ding gedaan. Ik denk niet dat hij op zijn zeventien, vijftien wedstrijden heeft gespeeld bij het A-team. Volgens mij was hij toen nog ballenraper", vertelde Pierre Dwomoh over Noa Lang op Instagram. Hij refereerde hierbij naar een eerdere ruzie die ze hadden op Snapchat. Deze kan je onderaan het artikel nog eens herbeleven. 

@platform.be_ Wie is beter Noa Lang of Pierre Dwomoh #noalang#pierredwomoh#royalantwerp#clubbrugge#jupilerproleague#voetbal#voorjoupagina#voorjou#platformbe♬ origineel geluid - Platform.be

Eerdere ruzie tussen Dwomoh & Lang

In de maand mei hadden de twee het ook al aan de stok met elkaar. Toen maakten ze ruzie op Snapchat. Het begon allemaal toen de Antwerp-middenvelder aan het lachen was met het doelpunt van het jaar van Lang tegen Waasland-Beveren, waarop Lang reageerde met een spraakbericht. Dwomoh liet op zijn Instagram story alvast duidelijk blijken wat hij van heel de affaire denkt. Het is duidelijk dat ze geen goede vrienden zullen worden. Toen Antwerp en Club Brugge tegen elkaar speelden, was er ook al een klein akkefietje tussen beiden op de Bosuil. Ook Radja Nainggolan en Noa Lang hebben trouwens een speciale band. 

@vierhonderd Dwomoh > Lang #antwerp#brugge#noalang#pierredwomoh♬ origineel geluid - 400

Pierre Dwomoh op instagram