Kompany krijgt OPVALLENDE dilemma's: "KDB of Lukaku? Moeilijk, maar dan ga ik voor hem" (VIDEO)

Veel voetballiefhebbers krijgen weleens enkele moeilijke dillema's voorgeschoteld, zoals wie is de beste: Lionel Messi of Cristiano Ronaldo? Bij ESPN stelden ze deze moeilijke vragen aan Vincent Kompany, die het momenteel fenomenaal doet bij Bunley. Zo moest Kompany kiezen tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, maar ook tussen Kylian Mbappé en Erling Haaland. Het werd ook even persoonlijk toen hij moest kiezen tussen enkele Rode Duivels.

Vincent Kompany Dillema's

ESPN stelde enkele moeilijke vragen aan Vincent Kompany. Zo koos hij Lionel Messi boven Cristiano Ronaldo en ook Kylian Mbappé kreeg de voorkeur op Manchester City-spits Erling Haaland. Hij verkiest ook Agüero zijn legendarische winning goal tegen QPR boven zijn eigen magistraal doelpunt tegen Leicester City. Daarna kreeg hij enkele moeilijkere vragen met een Belgisch tintje. Zo moest hij kiezen tussen Jan Vertonghen en Toby Alderweireld, maar zijn voorkeur ging toch naar de Anderlecht-verdediger. Tussen de broertjes Hazard koos hij toch voor Eden en Kompany heeft ook liever katten dan honden. Het ultieme dillema was er eentje tussen Kevin De Bruyne of Romelu Lukaku. "Nu wordt het persoonlijk haha, dan moet ik toch voor Kevin De Bruyne gaan, maar het is niet dat ik iemand niet leuk vind hé.", klonk het.

Kompany Lukaku vs KDB

Bekijk hier het interview:

@espnuk Vincent Kompany answers some tricky questions 🤔 #MessiOrRonaldo#Mbappe#Haaland♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz
Ook interessant