Dit zijn de 10 jongste spelers van Club Brugge sinds 1968, 4 spelen er nog altijd!

De goede jeugdwerking van Club Brugge begint de laatste jaren zijn vruchten af te werpen. Denk maar aan Charles De Ketelaere, Ignace Van der Brempt en Noah Mbamba. En de toekomst ziet er mooi uit voor blauw-zwart, want er zitten nog talenten aan te komen. De beloften doen het dit seizoen bijvoorbeeld erg goed in de Youth League, waar ze nog steeds ongeslagen zijn.

Antonio Nusa

Afgelopen woensdag mocht opnieuw een jongeling zijn debuut maken voor de A-ploeg van Club Brugge. Het was namelijk Antonio Nusa die in de tweede helft mocht invallen tegen Deinze. Met zijn 16 jaar en 6 maanden is hij de tweede jongste speler ooit die minuten maakte voor blauw-zwart (sinds 1968). Enkel Noah Mbamba maakte nog vroeger zijn debuut. 

Cisse Sandra

Voetbalflitsen maakte een lijstje met de 10 jongste spelers van Club Brugge sinds 1968. We herkennen onder meer Maxime Lestienne en Sven Dhoest. Opvallend: van de 10 spelers zijn er 4 die nog steeds voor Club Brugge spelen, namelijk Mbamba, Nusa, Van der Brempt en Sandra. Die laatste stond trouwens in de basis tegen Deinze. Het ziet er dus naar uit dat Club de komende jaren veel kansen kan en zal geven aan haar jeugd. Wie wordt de volgende?

jongste spelers club brugge sinds 1968